Vi inser att läget för transpersoner i Sverige inte är särskilt lätt just nu

Vi är här för alla som utforskar sin könsidentitet och som kanske letar efter medicinsk hjälp och support.

GenderGP I Sverige

GenderGP är en online hälso- och må bra tjänst som erbjuder hjälp och stöd till transpersoner över hela världen.

Användningen av modern teknik och telemedicin för att göra medicinska bedömningar ger möjligheten att få tillgång till säker vård hemifrån.

Via en kombination av e-post, frågeformulär, videosamtal och telefon för att samla in och dela information kan du säkert och snabbt få tillgång till den hjälp du behöver.

Du kan göra dina blodprover hos din vårdcentral och skanna och skicka oss resultaten, alternativt så kan du använda vår provtagningsutrustning for hemmabruk för att testa ditt blod (stick i fingret test).

Recept för din medicin kan antingen dispenseras av vårt online apotek eller kan skickas till dig för att använda i ditt lokala apotek.

Oavsett om du behöver stöd från vårt team av online-rådgivare, råd och övervakning för din självmedicinering, en komplett medicinsk recepttjänst eller en remiss för operation – GenderGP kan hjälpa dig. Oavsett vart du är, vem du är eller hur gammal du är.

GenderGP är en prisvärd, privat medicinsk online tjänst som syftar till att hjälpa transpersonerna leva sina liv lättare.

Vi inser att läget för transpersoner i Sverige inte är särskilt lätt just nu.

Vi är här för alla som utforskar sin könsidentitet och som kanske letar efter medicinsk hjälp och support.

Om du behöver vår hjälp, vänligen kontakta oss.